Kids&Us Bonanova

Inscripcions obertes per als casal d’estiu Summer Fun al Col·legi Santa Teresa Ganduxer ( Teresianas )

Publicat 21/04/2021

100 % diversió i 100 % en anglès. Així són els nostres Summer Fun by Kids&Us, els casals d’estiu que inclouen diversió i anglès a parts iguals perquè els vostres fills i filles visquin unes vacances d’estiu de primera.

Més de 10.000 nens i nenes gaudeixen dels Summer Fun by Kids&Us cada estiu.

A Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. És per això que organitzem casals d’estiu, com els Summer Fun by Kids&Us, en un entorn de diversió on poder seguir en contacte amb l’idioma.

Els Summer Fun són casals d’estiu per a nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, siguin alumnes de Kids&Us o no. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitat la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció en aquesta llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat.

Quines activitats s’hi fan?

Durant el Summer Fun el nostre alumnat fa manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són tan sols alguns exemples de les activitats d’allò més divertides que ha desenvolupat l’equip de professionals experts en pedagogia de Kids&Us perquè els més petits aconsegueixin interioritzar estructures i vocabulari nous en anglès d’una manera natural.

Un entorn 100 % segur

Per a Kids&Us Bonanova, la seguretat dels vostres fills i filles és tan important com l’aprenentatge d’anglès; per això, hem convertit els nostres centres en un espai totalment segur per ells, les nostres famílies i el nostre equip.

Descobriu els casals d’estiu Summer Fun by Kids&Us en aquest enllaç: http://bit.ly/2M3ODF4.

 

Més info. a summerfun.bonanova@kidsandus.es o trucant al 930110859.

 

Compartiu-ho >